Marketing

De kracht van SEO zit in de content en goede backlinks

De kracht van SEO zit in de content en goede backlinks

Meer en meer ondernemers beginnen vandaag de kracht te zien van SEO. Dat is ook helemaal niet zo gek want omzet die uit organische kanalen kan worden gehaald is de beste omzet die je je maar kunt wensen. Je hoeft hier namelijk geen geld aan uit te geven, want in het geval van betaalde advertenties wel zo is. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om daar een keer erg kritisch naar te gaan kijken en te investeren in goede backlinks. Maar hoe doe je dat nu precies? Je leest het in dit artikel.

Zorg er altijd voor dat je investeert in andere domeinen met een hoge autoriteit

Tip! Zorg er altijd voor dat je investeert in andere domeinen met een hoge autoriteit. Dit zorgt links worden door alle zoekmachines namelijk als betrouwbaar gezien. Hierdoor kun je met zoekwoorden, waar je de backlinks op plaatst, sneller groeien in zoekmachines en boek je dus sneller resultaat. Met tools zoals Moz, kun je eenvoudig inzichtelijk maken welke domeinen een hoge autoriteit hebben. Voorbeelden van dit soort domeinen zijn overheidspagina’s, maar ook websites die al enige tijd in de lucht zijn. Zorg er echter wel altijd voor dat de domeinen waar backlinks op worden geplaatst, in overeenstemming zijn met de branche waarin je actief bent.

Organische vindbaarheid is een proces dat in de loop van de tijd moet groeien

Als je start met het genereren van backlinks, betekent dit niet dat je met bepaalde zoekwoorden binnen enkele weken binnen een top tien gaat belanden in zoekmachines zoals Google. Organische vindbaarheid is een proces dat in de loop van de tijd moet groeien. Neem daardoor zeker de tijd voor dit proces en zorg ervoor dat je eigenlijk continu bezig bent met het genereren van nieuwe backlinks. Hierdoor merk je in de loop van de tijd dat je organische omzet meer en meer gaat groeien. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat.  

Zorg altijd voor kwalitatief goede content als je je vindbaarheid gaat optimaliseren

Tip! Zorg altijd voor kwalitatief goede content als je je vindbaarheid gaat optimaliseren voor jouw bedrijf. Hierdoor weet je altijd zeker dat je het meeste haalt uit backlinks kopen. Zo moet de content bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerd zijn, actief zijn geschreven en de gewenste zoekwoorden moeten op de juiste plek in de tekst terugkomen. Daarnaast is het vandaag de dag belangrijker dan ooit dat de tekst goed leesbaar moet zijn en gemiddeld tussen de 300 en 400 woorden bevat. 

Bespaar je liever wat tijd? Kies ervoor om dit proces uit te besteden aan een gespecialiseerde partij 

Je hebt op dit moment vast en zeker een beter beeld gekregen waar je zoal op moet letten als je jouw organische vindbaarheid een boost wilt geven. Je bent er echter ook achter gekomen dat dit behoorlijk wat tijd kost en dus een intensief proces is voor jouw organisatie. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken en bespaar je liever wat tijd? Kies ervoor om dit proces uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een gespecialiseerd bureau kan namelijk ook backlinks kopen voor je uitvoeren en houdt altijd keurig rekening met het bedrag dat je aan deze vorm van marketing wilt besteden. Er wordt dan altijd graag met je meegedacht en je ontvangt een voorstel op maat voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat de marketing helemaal naar wens verloopt.

Populaire posts

To Top