Lifestyle

Zwangerschapsondergoed: zo maak jij de juiste keuze!

Zwangerschapsondergoed zo maak jij de juiste keuze!

In verwachting? Gefeliciteerd! De zwangerschap is een prachtige periode, maar het kopen van kleding kan een ware hel zijn. Het dragen van het juiste zwangerschapsondergoed is essentieel om je comfortabel en ondersteund te voelen tijdens deze bijzondere periode. We weten dat het een uitdaging kan zijn om te navigeren door alle opties, vandaar dat wij je een helpende hand aanbieden. Dit zijn de dingen waar je op moet letten bij de aankoop van nieuw zwangerschapsondergoed.

Zwangerschapsbh’s:

Een goede en ondersteunende zwangerschap bh is misschien wel hét belangrijkste onderdeel van de garderobe tijdens je zwangerschap. Je borsten ondergaan allerlei veranderingen, dus het is belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen. Ga voor zwangerschaps-BH’s met brede, verstelbare bandjes en een brede rugband voor extra steun. Zachte, rekbare stoffen zijn extra comfortabel, vooral als je borsten in de loop der tijd steeds gevoeliger worden. Vergeet niet dat je cupmaat kan veranderen, dus het is een goed idee om je maat regelmatig te laten opmeten om de beste pasvorm te krijgen.

Zwangerschapsonderbroeken:

Comfortabele en ondersteunende onderbroeken zijn een must tijdens je zwangerschap. Kies voor zwangerschapsonderbroeken met een hoge taille die je buik ondersteunt zonder te knellen. Kies voor zachte en ademende stoffen. Er staat veel spanning op de huid van een zwangere buik, waardoor die iets gevoeliger kan zijn. Naadloze onderbroeken zijn geweldig om wrijving te voorkomen en je comfortabel te laten voelen, vooral als je buik groeit. Probeer verschillende stijlen en materialen uit om te ontdekken wat het beste bij jou past.
De meeste zwangerschapsonderbroeken zien er niet heel flatteus uit (wat ook geldt voor de BH’s) maar daar is in de afgelopen jaren gelukkig steeds meer verandering in gekomen. Wil jij ook tijdens je zwangerschap mooi en sexy ondergoed blijven dragen? Tegenwoordig zijn er ook strings beschikbaar voor zwangere vrouwen (zelf leuk als cadeau).

Zwangerschaps-badmode

Nu het zomer is is het natuurlijk ook fijn om een lekker badpak of bikini te hebben, zodat ook jij een duik kan nemen op hete dagen. Het aanbod in zwangerschapsbadmode is enorm. Van badpakken zwangerschap tot tankini’s tot bikini’s. Tegenwoordig is het gelukkig ontzettend makkelijk om ook als je zwanger bent wat leuks te scoren. Kies voor badmode met verstelbare bandjes en ingebouwde cups voor extra ondersteuning. 

Alles draait om comfort

Ten slotte: uiteindelijk draait tijdens je zwangerschap alles om comfort. Het is zeker fijn om er leuk, mooi en sexy uit te zien, maar vergeet niet dat dit ook voor jou een inspannende tijd kan zijn en dat je lekker lief mag zijn voor jezelf. Voel je je toch wat prettiger in een onderbroek die je hele bil bedekt dan in een sexy string, of heb je het gevoel dat je zware buik toch net iets meer steun krijgt in een sportief badpak dan in een hippe bikini: gun jezelf dan die minder mooie kleding en ga er vanuit dat jij met je buik hoe dan ook wel straalt. Gelukkig is er genoeg beschikbaar zodat iedere zwangere vrouw zich prettig kan voelen in haar ondergoed. 

Populaire posts

To Top