Lifestyle

Cadeaus voor hem en haar onder 20 euro

Cadeaus voor hem en haar onder 20 euro

Beste cadeau ideeën voor hem en haar

Hoewel je vaak veel voor iemand over hebt, vallen de prijzen van cadeau’s toch vaak tegen. Naast dat prijzen (zeker tegenwoordig) tegenvallen, is een cadeau geven natuurlijk ook heel persoonlijk. Soms valt het cadeau waarvan je zelf dacht dat het perfect zou zijn tegen voor de persoon aan wie je het geeft. Of het nou voor een verjaardag, jubileum of diploma uitreiking is, in dit artikel zullen we een klein geheimpje verklappen over het geven van cadeau’s. Er zijn daadwerkelijk items die voor iedereen zullen werken.

Misschien weet je niet helemaal zeker wat je die willekeurige collega moet geven of die achtertante die je al 2 jaar niet meer hebt gesproken. Dit is logisch maar in dit artikel geven we de de do’s and don’ts voor deze situaties.

De Echte Don’ts

Hoewel cadeau’s voor vrouwen enorm gemakkelijk lijken, ga je al snel de mist in als het aankomt op een cadeau voor haar.

Sierraden

Als we het hebben over persoonlijke cadeau’s, is een sieraad hier één van. Indien je iemand enorm goed kent, kan dit cadeau door de beugel maar dan zelfs is het geven van een sierraad erg moeilijk. Koop dan ook geen mooie sieraden tenzij je ijzersterke kennis hebt over de smaak van de persoon – of als ze iets specifieks op hun wenslijst hebben gezet.

Kleding

Naast sierraden is kleding geven ook iets wat snel heel ingewikkeld kan worden. Iemand’s kledingstijl raden is iets wat we zouden afraden. Probeer niet iemands stijl te raden met een kant-en-klaar modecadeau zoals een sjaal, muts of pet. Deze dingen belanden hoogstwaarschijnlijk achterin te kledingkast wanneer het naar de smaak van deze persoon is.

Schoonheidsbehandelingen

Outch, het zal je maar gebeuren; je partner geeft je een gezichtsbehandeling tegen rimpels. Of het nou een gezichts- of wenkbrauwbehandeling is, dit soort cadeau’s kunnen altijd verkeerd opgevat worden. Beledig dan ook niet iemand met een ongevraagde schoonheidsbehandeling.

Seizoensgebonden Cadeau’s

Denk niet al te seizoensgebonden wanneer je cadeau’s koopt. Je broer of neef zitten vast niet het hele jaar te wachten op een kersttrui, geef ze liever iets waar ze het hele jaar iets aan hebben.

Zinloze Cadeau’s

Dit zou niet gezegd hoeven worden, maar toch bij deze de tip: koop geen zinloze cadeau’s die geen betekenis hebben. Deze cadeau’s belanden na een tijd immers toch in de prullenbak. Koop liever een cadeau waar iemand echt écht wat aan heeft.

De Do’s

Van keukengadgets naar schoonheidsproducten, er zijn talloze betaalbare cadeau’s die wel in de smaak vallen bij zowel mannen als vrouwen.

Spelletjes

Van bordspelletjes tot kaartspelletjes, een spel is voor zowel jong, oud en man, vrouw leuk. Het is niet alleen leuk om te geven, maar als het iemand is die dichtbij je staat zou je er ook nog wel eens van kunnen profiteren. Naast offline spelletjes, kan je ook een online spelletje geven. Denk hierbij aan spellen voor op de Playstation, PC of Nintendo Switch.

Persoonlijke Cadeau’s

Het allerleukste is natuurlijk een persoonlijk cadeau. Hierbij laat je namelijk zien dat je een persoon goed kent en dat je kan inspelen op hun behoeftes. De tip hier is om te bedenken wat diegene zijn/haar hobby’s zijn. Houdt de persoon in kwestie van whiskey dan kan het enorm leuk zijn om ze een fles whiskey of nieuwe whiskey glazen te geven. Het kan ook zijn dat iemand een fotografie hobby heeft; geef diegene dan een fotografie boek of een lensbal. De mogelijkheden zijn eindeloos op dit gebied zolang je weet wat de interesses van de andere persoon zijn.

Franjes voor in huis

Naast dat cadeaus heel leuk moeten zijn, kan effectiviteit soms ook geen kwaad. Zo zijn luchtbevochtigers, klein muziekboxjes, badspulletjes en kaarsen niet alleen heel leuk om te geven maar ook handig om in huis te hebben. Dit is het moment om iets te geven wat diegene niet zo snel voor zichzelf zou kopen.

Cadeaubon

Hierbij de laatste optie, een cadeaubon. Dit is een uitstekend cadeau voor als je echt niet meer weet wat je iemand moet geven. Een cadeaubon is altijd goed, omdat de persoon aan wie je het geeft precies kan uitzoeken wat zij/hij zelf wil. Hierbij zijn niet alleen kledingcadeaubonnen leuk, maar ook cadeaubonnen voor uitjes of elektronica.

Populaire posts

To Top