Fashion

5 Stylingtips voor de curvy vrouw!

5 Stylingtips voor de curvy vrouw!

Als je door je social media tijdlijn scrollt of online kleding webshops bezoekt, word je doodgegooid met korte jurkjes, crop tops en korte jeans shorts. Het ziet er allemaal heel leuk uit, maar niet iedereen voelt zich hier mooi in! In deze blog lees je een aantal tips over hoe jij je als curvy vrouw fijner kan voelen in jouw kleding!

1. De juiste bh

De eerste tip die we mee willen geven is: Draag een goed passende bh. Door de juiste maat te dragen kun je het perfecte silhouet creëren. Bovendien zul je je sexy voelen in mooi ondergoed.

2. Bovenkleding met goede schouders

Hiermee bedoelen we dat je je lichaam in evenwicht kunt brengen door middel van kleding met bijvoorbeeld schoudervulling. Dit gaat vooral op als je brede heupen hebt. Zulke ‘sterke schouders’ vind je bijvoorbeeld in blazers en tegenwoordig ook in sommige tops. Zeker het proberen waard!

3. Broeken

Donkere broeken met een goede fit zijn echt onmisbaar voor de curvy vrouw! Met leggings moet je meer opletten, deze kunnen er namelijk minder flatteus uitzien. Een goede skinny jeans is een echte go-to. Deze zijn makkelijk te combineren en zitten vaak ook nog eens lekker. Combineer de jeans met een wijd uitlopende top om wat meer balans in de outfit te brengen. Vaak zit er ook een wassing op een jeans, kijk goed naar de plek van de wassing. Vaak eisen die plekken de aandacht op. Het kan dus zijn dat je deze liever niet op je dijen of kuiten hebt.

4. Let niet op maten

Het is heel gebruikelijk dat je tijdens het winkelen kijkt naar de maat van een kledingstuk. Maar probeer dit een beetje af te leren! Je moet het meer zien als een richtlijn. De pasvorm van een kledingstuk is namelijk veel belangrijker dan de maat. Om de juiste maat voor jou te vinden is het goed om meerdere maten te passen. Kijk vervolgens waar jij je het beste in voelt!

5. Prints op je kleding

Prints op kledingstukken kunnen een item uniek maken, maar wat voor print het is, is ook bepalend voor hoe het er uit ziet. Een streepjes top kan bijvoorbeeld heel leuk zijn. Toch kunnen horizontale strepen ervoor zorgen dat je iets breder lijkt. Verticale strepen laten je daarentegen slanker lijken. Kijk eens op de website van Nummerzestien.eu voor grotere maten dameskleding met mooie prints!

Populaire posts

To Top