Heb je input?

Heb je input voor ons? Input waarvan je denkt dat het van meerwaarde heeft voor episode-publishers.nl. Laat het ons weten. Stuur ons een mail en we zullen er snel op reageren. Ook als je vragen heeft over onze content of opmerkingen kun je dat aan ons laten weten via de mail.

Samenwerken?

Zullen we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Episode-publishers.nl is een (nieuw)platform van en voor ‘writers & bloggers’. Wij hebben diverse (gast)bloggers die met veel regelmaat nieuwe blogartikelen publiceren op dit platform. Met de doorstart met EP bieden we een breed scala aan onderwerpen aan.

Episode-publishers.nl is een omgeving waar merken, bedrijven, diensten en of producten op een professionele en doelgerichte manier promoot kunnen worden.

Promotie

Promotie kan op verschillende manieren ingezet worden en getoond worden op episode-publishers.nl. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden; samen met de adverteerder kan gekeken worden naar de beste inzet en combinatie(s) van middelen.

  • Een review in de vorm van een blog, inclusief beeldmateriaal, quotes ed en met linkverwijzingen naar externe websites
  • Advertorials
  • Banners op een of meerdere posities op hoofd- en/of subpagina’s

Heb je interesse in een of meerdere betaalde adverteer-mogelijkheden? Neem contact op per mail voor de prijzen.

Naast onze eigen bloggers en bloggers die we met regelmaat inhuren voor hun diensten en input zijn we altijd op zoek naar nieuwe aanwas. Het is altijd interessant voor onze lezers om artikelen te lezen van nieuwe schrijvers.

Verder werken we graag samen met relevante bedrijven en personen om daarmee alles uit ons platform te halen waar we al zo lang trots op zijn.

Twijfel je over een samenwerking?

Neem gewoon even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een goede samenwerking.

Je kunt ons mailen op: mark.lienz@outlook.com