Business

Verschillende soorten enveloppen

Verschillende soorten enveloppen

Als je een product wilt verzenden heb je keuze uit allerlei soorten verzendverpakkingen. Verzend je vaak kleine producten die door de brievenbus passen? Dan is het voordelig om enveloppen te gebruiken. Enveloppen zijn plat en klein van formaat, waardoor ze als brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden. Dit scheelt veel in kosten en de ontvanger hoeft niet thuis te blijven om het pakket te ontvangen. Ben je benieuwd welke soorten enveloppen er zijn? Lees dan verder en kom erachter!

Bubbel envelop

Bubbel enveloppen zijn ideaal als je kleine artikelen wilt verzenden die breekbaar zijn. Deze enveloppen bestaan uit twee lagen. De buitenste laag is gemaakt van uncoated papier. Het voordeel hiervan is dat deze enveloppen makkelijk zijn om op te schrijven. De binnenste laag bestaat uit bubbels die gemaakt zijn van polyetheen. 

Plastic enveloppen

Wil je documenten of kleine artikelen verzenden die niet vochtig mogen worden? Dan zijn plastic enveloppen een goede optie. Deze enveloppen hebben een witte kleur aan de buitenkant, waardoor ze makkelijk beschrijfbaar zijn. De binnenkant van de enveloppen is zwart, zodat de envelop niet doorschijnt. Dit is ideaal als je documenten wilt versturen die privacygevoelig zijn. Een ander voordeel is de stevige plakstrip die bevestigd is aan de envelop. Je hoeft dus geen extra plakband te gebruiken bij het dichtplakken van de envelop. 

Ontdek de mogelijkheden

De bubbel en plastic enveloppen zijn geschikt voor verschillende artikelen. Wil je een kwetsbaar artikel verzenden? Kies dan voor de envelop met bubbeltjesplastic. Wil je producten versturen die niet breekbaar zijn, maar wel gevoelig zijn voor vocht? Kies dan voor plastic enveloppen. Wil je graag online enveloppen bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop en ontdek het grote assortiment. Heb je vragen over een soort envelop? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren!

Populaire posts

To Top