Business

Originele powerbank als relatiegeschenk

Originele powerbank als relatiegeschenk

Powerbanks zijn een ontzettend populair geschenk om te geven aan jouw zakelijke relaties. Je kunt ze bedrukken met je eigen logo of compleet naar jouw wensen te personaliseren. Powerbanks zijn ontzettend handig, omdat we tegenwoordig niet van onze telefoon af kunnen blijven. Rondlopen met een lege batterij wordt niemand vrolijk van. Daarom is dit de perfecte giveaway voor jouw klanten, relaties of eigen personeel!

Powerbank bedrukken met jouw eigen logo

Wanneer je iemand verrast met een relatiegeschenk of giveaway, wil je natuurlijk wel dat deze benut word. Powerbanks zijn tegenwoordig een must-have om onderweg mee te nemen. Dit maakt powerbanks ook een enorm succesvol relatiegeschenk. Want wat moet je vandaag de dag nou met een lege batterij wanneer je geen stopcontact in buurt hebt? Dan is een powerbank de perfecte oplossing. Een powerbank is erg compact en daarom gemakkelijk mee te nemen in je jas of (rug)tas. Je kunt iedere powerbank meenemen op reis, in de auto of naar werk.

Verschillende powerbanks

Powerbank zijn er in alle soorten en maten. De ene laad zichzelf op met zonne-energie en met de ander kun je je telefoon draadloos opladen. Naast deze specificaties heb je natuurlijk ook verschillen in het uiterlijk van een powerbank. Je hebt allemaal powerbanks in diverse kleuren. Hierdoor vind je de powerbank die past bij jouw huisstijl.

De capaciteit van een powerbank

Wat misschien wel het belangrijkste is om rekening mee te houden, is de capaciteit van de powerbank. Deze worden aangegeven met mAh, oftewel milliampère-uur. Tegenwoordig kun je met een powerbank van 3.000 mAh je telefoon opladen van 0 naar 100 procent. En een powerbank met een capaciteit van 1.000mAh kun je jouw telefoon opladen tot ongeveer 50 procent, dit maakt deze powerbank dan ook ideaal om last minute je telefoon te voorzien van wat extra procenten.

Benieuwd naar het bedrukken van powerbanks

Ben je enthousiast geworden en wil je ook voor jouw bedrijf een eigen powerbank maken? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan diverse bedrukbare powerbanks van hoogwaardige kwaliteit. BudgetGift.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Benieuwd? Neem gerust een kijkje op hun website, BudgetGift.nl, of neem direct contact met ze op. Dit kan telefonisch, via het telefoonnummer: 0570 54 44 70, of stuur een email naar info@budgetgift.nl, maar je kunt ook een berichtje achterlaten in de chat die te vinden is op de website.

Populaire posts

To Top