Business

Laat merchandise maken voor je bedrijf

Laat merchandise maken voor je bedrijf

Wil je eenheid creëren binnen je bedrijf of vereniging? Dan is het misschien een goed idee om je eigen persoonlijke merchandise te laten maken met daarop het logo van je bedrijf of vereniging. Hiermee weet iedereen dat je erbij hoort en wordt je bedrijf of vereniging gepromoot door simpelweg rond te lopen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u het beste contact opnemen met de heren van Pro-Merchandise, want bijna alles is mogelijk!

Welke merchandise kun je laten maken?

Wat voor soorten merchandise je wilt maken, is helemaal aan jou. Het doel dat je hierachter hebt mag je natuurlijk ook helemaal zelf bepalen. Of het nou is voor marketing doeleinden, het uitstralen van eenheid of het professioneler maken van je organisatie. Organiseer je een wedstrijd, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de medaille of trofee te personaliseren met de wedstrijdnaam. Je kunt indien nodig ook kleding, polsbandjes, spelden, badges en meer laten maken. Dit zorgt voor een verhoogde naamsbekendheid, waarna iedereen iets mee naar huis kan nemen.

Merchandise maken voor je onderneming

Door merchandise voor uw bedrijf te maken kunt u op verschillende manieren naamsbekendheid voor uw bedrijf creëren. Dit kan allereerst door alle medewerkers te voorzien van werkkleding met het bedrijfslogo. Ook voor al uw relaties kunt u personeelspakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken samenstellen.

Hoe kun je merchandise laten maken?

Je kunt ervoor kiezen om je logo op één manier in je artikel te verwerken, maar je kunt ook iets heel anders doen. Als je een idee hebt voor een ontwerp, kun je het zelf gaan maken, maar je kunt ook hulp krijgen. Zo kom je in contact met de mensen van Pro-Merchandise die je direct helpen bij het maken van mooie ontwerpen voor je artikelen.

Merchandise wordt intern geproduceerd

Zodra uw ontwerpconcept is goedgekeurd, gaan zij uw product produceren. Dit wordt regelmatig intern gedaan, waardoor er zekerheid kan zijn over de gewaarborgde kwaliteit van de eindproducten. Wanneer je merchandise af is kun je ervoor kiezen deze af te halen of te laten opsturen tegenover enige verzendkosten.

Populaire posts

To Top