Business

Hulp bij het inrichten van een horecagelegenheid

Hulp bij het inrichten van een horecagelegenheid

Voordat jij je handen uit de mouwen steekt, is het belangrijk om een plan van aanpak te maken voor de inrichting van jouw horecagelegenheid. Zoals de meeste horeca toppers wel weten: de klant is koning. Ook bij het interieur moet goed nagedacht worden over wat de klant wil. Jij moet je verplaatsen in de schoenen van de klant om te snappen wat zij zoeken in een goede, sfeervolle horeca inrichting. De inrichting moet in lijn zijn met de doelgroep die jij wil aantrekken. Het begint bij de doelgroep en de rest volgt later. Zodra de doelgroep in kaart is gebracht, kan het échte werk beginnen. Met de onderstaande stappen helpen we je bij de inrichting van dit project.

Akoestiek

Een restaurant dat ontzettend galmt trekt niet bepaald gasten aan om een avondje te dineren. Tijdens het dineren wil je lekker kunnen kletsen zonder dat je de gesprekken van de aangrenzende tafels kunt horen. Geruis van andere tafels kan hierbij ook een grote ergernis worden. De akoestiek in de ruimte kan verbeterd worden door vloerbedekking of meubilair. Zo kunnen jouw gasten ongestoord de hele avond dineren.

Verlichting

Verlichting doet veel voor de sfeer in een interieur. Voor een horecagelegenheid is het aan te raden om te gaan voor sfeervolle verlichting. Denk aan lampen die je kunt dimmen, zo kun je na sluitingstijd de lichten feller maken zodat je goed kan schoonmaken. Op ieder moment kun je de verlichting aanpassen naar de gewenste warmte.

Wees uniek

Zorg ervoor dat je unieke elementen toevoegt aan je interieur. Dit kan bijvoorbeeld kunst zijn, maar ook fotobehang dat de historie van het bedrijf afbeeldt. Dat wordt de echte eyecatcher van jouw interieur. Plaats deze elementen bij voorkeur bij de entree of de hal, of bijvoorbeeld een plek waar mensen vaak langslopen.

Schakel professionals in

Als echte horecaondernemer kun je niet ook nog fulltime klusser zijn. Misschien ben je handig genoeg of zie je het helemaal niet zitten om de hele inrichting zelf te doen. Bij de inrichting komt echt vakmanschap aan te pas en er zijn veel bedrijven die jou daarvan kunnen ontzorgen. Zij regelen alles van A tot Z als het gaat om de inrichting van jouw horecagelegenheid. Van de verf op de muren tot de stoffen voor het meubilair, van het ontwerp en de indeling; het wordt allemaal voor je op maat gemaakt. Benieuwd? Kijk dan op https://katoprojecten.nl/.

Populaire posts

To Top