Business

Hoe stel je je eigen laptop samen?

Hoe stel je je eigen laptop samen?

Een nieuwe laptop uitkiezen kan een hele klus zijn. Er zijn veel modellen te koop, maar je kunt ook een laptop zelf samen stellen zodat deze perfect aansluit op jouw wensen. Als je hebt nagedacht over waar je je laptop vooral voor wil gebruiken, kun je eisen bedenken waaraan jouw nieuwe laptop moet voldoen.

Een laptop kiezen

Allereerst kies je een laptop die het dichtste bij je wensen ligt. Op de website van BTO kun je hiervoor de keuzehulp gebruiken of op je gebruiksdoel klikken. Je kunt dan de laptops filteren op bijvoorbeeld je keuze van schermgrootte of andere wensen. Zo blijven er een aantal over om tegen elkaar af te wegen.

Aanpassingen doen

Als je een laptop hebt gekozen, kun je bij de laptop zelf de opties upgraden. Loop de opties door om zeker te zijn dat je voorkeuren ook mogelijk zijn met de laptop die je hebt gekozen. Als je er niet uit komt, kun je contact op nemen met de medewerkers van BTO, ze helpen je graag bij het vinden en samenstellen van je perfecte laptop. Je kunt hier ook meteen je accessoires en garantie pakket uitkiezen om je bestelling compleet te maken.

Tip: Ga bij de keuzes altijd uit van de extreme situatie. Als je bijvoorbeeld twijfelt of je het geheugen wilt upgraden, bedenk dan dat het beter is om nu al ruim geheugen te kopen. Zo heb je over een jaar nog steeds een snelle laptop met genoeg ruimte op je harde schijf. Mocht je er in de toekomst achter komen dat je toch te laag hebt ingeschat, dan kun je bij BTO ook onderdelen bestellen om deze alsnog in je laptop te monteren.

Bestellen

Als je al je keuzes hebt ingevuld, kun je een bestelling plaatsen. Als alle onderdelen op voorraad zijn, zal je bestelling binnen enkele dagen bij je bezorgd worden. De medewerkers van BTO zullen je laptop na het assembleren nog testen om er zeker van te zijn dat je laptop perfect werkt.

Populaire posts

To Top