Business

Eten rondbrengen? Lease een elektrische bezorgfiets

Eten rondbrengen? Lease een elektrische bzorgfiets

Eigenlijk overal in Nederland zijn ze snel onderdeel van het normale straatbeeld geworden: elektrische bezorgfietsen. Waar bestellingen voorheen via elektrische scooters (brom- en snorfiets) bezorgd werd, maken steeds meer bezorgdiensten gebruik van de immers populaire bezorgfiets. Hier zijn 5 redenen waarom elektrische bezorgfietsen of e-bikes steeds populairder worden:

Fiscaal voordelig

Over het algemeen is de elektrische bezorgfiets gemakkelijker te verzekeren dan een bezorgscooter. De prijzen van een elektrische bezorgfiets varieert tussen de €500 en €2500 en als er iets stuk gaat of onderdelen zijn versleten, kan dit gemakkelijk worden gemaakt of vervangen.

Veiligheid

Je kent het wel die bezorgers die in drukke gebieden ontzettend hard voorbijrazen, dit kan leiden tot onveilige verkeerssituaties. Bezorgscooters zijn 6 maal zo veel betrokken in verkeersongevallen, dan privégebruik. De hoogwaardige elektrische bezorgfiets heeft een stabiel “oversized” frame met riemaandrijving, zijn voorzien van “rollerbrakes” of hydraulische velgremmen zodat men snel kan ingrijpen waar nodig.

Algemene acceptatie

Bezorgscooters veroorzaken overlast en de elektrische bezorgfiets daarentegen is stiller, trager, veiliger, smaller en milieuvriendelijker. Je bedrijf zal dus op MVO-gebied groeien, wat positief reflecteert op het bedrijfsimago.

Geschikt voor iedereen

Er is geen minimumleeftijd voor chauffeurs van “gewone” bezorgfietsen. Is iemand oud genoeg om te mogen werken? Dan is de persoon ook oud genoeg om een elektrische bezorgfiets te rijden.

Maaltijden kunnen vanaf 15 jaar worden bezorgd, wat arbeidskosten bespaart. Let op: in het weekend en op feestdagen is de wettelijke pauze voor 15-jarigen van 21.00 uur tot 07.00 uur. Op feestdagen na mogen 15-jarigen op normale dagen niet werken tussen 19.00 uur en 7.00 uur.

Gemak

Voor reguliere bezorgfietsen tot 25 km/u is geen rijbewijs nodig. Dit maakt het vinden van de juiste bezorgfiets relatief eenvoudig. Net als bij een Giant fiets hebben de bezorgers geen parkeerproblemen, aangezien deze bijna overal geparkeerd kunnen worden. Fietsen zijn namelijk op meer plaatsen toegestaan ​​dan auto’s, dus u kunt met de fiets gewoon tot aan de deur van uw afleveradres komen. Bovendien hoeft er niet betaald te worden voor parkeren en hebben de bezorgers geen last meer van overvolle parkeerplaatsen.

Populaire posts

To Top