Business

De inrichting van jouw kantoor

De inrichting van jouw kantoor

Soms is het tijd om jouw kantoor een nieuwe inrichting te geven. Het kan zijn dat jouw bedrijf enorm groeit en dat je in principe gedwongen moet verhuizen naar een pand met meer capaciteit. Het kan ook zijn dat het huidige kantoor aan het verouderen is; geef jouw kantoor een make-over en het straalt weer als nieuw. De inrichting van een kantoor kan soms best lastig zijn. Welk meubilair ga jij plaatsen en vergeet je de raambekleding niet? Wij vertellen jou graag meer over de inrichting van jouw kantoorpand.

Flexibele werkplekken

Het is handig om te kiezen voor flexibele werkplekken. Een flexibele werkplek is geschikt voor meerdere personeelsleden. Indien niet iedereen volledige werkweken draait, dan kunnen ze afwisselen van een werkplek. Daarnaast kan een flexibele werkplek ook zorgen om in de focusmode te belanden. Als je eventjes helemaal alleen geconcentreerd wilt werken, dan kan je daar flexibele werkplekken voor creëren. De collega’s hebben ook afwisseling om zich heen, waardoor ze opnieuw geïnspireerd kunnen raken door een andere omgeving. Door middel van verstelbare bureaus en bureaustoelen kan je een werkplek voor iedereen geschikt maken. Bekijk het assortiment verstelbaar meubilair bij Kato Kantoorinrichting.

Milieubewust

Het klinkt misschien vrij saai, maar een milieubewust kantoor wordt steeds populairder. In de huidige samenleving dragen we graag ons steentje bij aan het milieu; we eten biologische maaltijden, scheiden het afval en zorgen voor een groene natuurlijke kleur om ons heen. Vele bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een groene wand waar de natuur tot leven kan komen. De groene wand zorgt daarnaast ook voor meer zuurstof in de ruimte en het zuiveren van de lucht.

Indeling

De indeling is een belangrijk component bij de inrichting van jouw kantoor. De indeling draagt bij aan de efficiëntie gedurende een werkdag. Een groot bureau kan de looproutes in het kantoor belemmeren waardoor je langs alles en iedereen moet om een uitweg te kunnen vinden. Dit is niet efficiënt en daarom is het belangrijk om vooraf na te denken over de indeling. Daarnaast is het ook interessant om te kijken naar de werkplekken. Als de werknemer gedurende de vijf dagen per week aanwezig is op het kantoor, dan zal deze werknemer dagelijks hetzelfde bureau gebruiken. Wellicht kunnen verschillende specialisten en afdeling bij elkaar worden ingedeeld voor een effectieve samenwerking tussen de collega’s.

Populaire posts

To Top