Business

De gebruiksvoordelen van legbordstellingen

De gebruiksvoordelen van legbordstellingen

Legbordstellingen worden vaak gebruikt om kleine, lichte artikelen op te slaan zoals kleding of schoenen. Deze stellingen zijn dan ook ideaal voor een kledingwinkel of een webshop. Je kunt in een kleine ruimte veel stellingen kwijt, omdat je ze naar eigen inzicht kunt inrichten. Ben je benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan verder en kom erachter!

Grootvakstellingen of legbordstellingen?

Er ontstaat vaak verwarring over legbordstellingen en grootvakstellingen. Het verschil tussen deze twee zit hem in het draagvermogen van de stellingen. In een legbordstelling kunnen goederen tot tweehonderd kilo worden opgeslagen. Een grootvakstelling heeft meer draagkracht en kan maximaal tot duizend kilo worden belast.

Losse onderdelen

Het voordeel is dat deze legbordstellingen geheel naar eigen wens kunnen worden vormgegeven. Er zijn ook losse onderdelen van de legbordstelling verkrijgbaar. Dit zijn tussenschotten, verdeelschotten en opbergbakken. Opbergbakken zijn erg handig als je kleine voorwerpen zoals sieraden of schroefjes wilt stallen. Dit zorgt voor overzicht en hierdoor kun je alles gemakkelijk terugvinden. Door gebruik te maken van deze onderdelen kun je de stelling zo efficiënt mogelijk indelen.

Zelf samenstellen

Legbordstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en draagvermogens. Hierdoor kun je de stelling naar eigen wens samenstellen en zo efficiënt mogelijk inrichten.  Als je een stelling gaat aanschaffen is het goed om eerst te bedenken wat je wilt opslaan en hoeveel ruimte dit gaat innemen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Gebruikte legbordstellingen

Wil je graag nieuwe legbordstellingen voor in jouw magazijn? En heb je geen groot budget? Dan zijn Stellingstunt gebruikte legbordstellingen een goede optie voor jou. Deze stellingen zijn tweedehands, maar wel opnieuw gekeurd. Hierdoor weet je zeker dat ze veilig zijn om mee te werken. Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt.nl en ontdek de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren!

Populaire posts

To Top