Business

247TailorSteel; jouw antwoord op laservragen

247TailorSteel; jouw antwoord op laservragen

Ben jij op zoek naar een bedrijf die kan helpen met jouw bedrijfs-klantvragen met betrekking tot het laten snijden van bijvoorbeeld metalen platen, buizen of kantdelen? Dan is 247TailorSteel het antwoord op jouw vragen! 247TailorSteel is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van lasersnijden. We leggen je graag uit waarom ook jij 247TailorSteel zou moeten kiezen!

Wat is 247TailorSteel?

Al meer dan 15 jaar is 247TailorSteel actief in de plaatstaalbewerkende industrie. Bij 247TailorSteel kan je terecht wanneer je platen of buizen op maat gesneden wilt hebben. Het bedrijf is in 2007 gestart met twee machines, tegenwoordig zetten zij dagelijks meer dan 160 machines in om hun klanten tevreden te houden. De vraag is dus groot, en dat is niet zo gek; 247TailorSteel levert kwaliteit.

Het bedrijf heeft vier vestigingen, zowel in Nederland (Varsseveld) als in Duitsland (Oyten, Hilden en Langenau). Er zijn nog twee productiefaciliteiten in aanbouw; in Hooglede (België) en Gastel (Nederland).

Duurzaam snijden; 247TailorSteel is groot voorstander

Bij 247TailorSteel mag je ervan uitgaan dat jouw opdracht op een zo’n duurzame mogelijke manier wordt uitgevoerd. Het energieverbruik van het bedrijf ligt een stuk lager dan bij concurrenten. Daarnaast staat het terugdringen van materiaal afval hoog op de prioriteitenlijst.

247TailorSteel; veel mogelijkheden

Het bedrijf 247TailorSteel biedt veel mogelijkheden. Zo zetten zij buislaser technieken in waarmee buizen op een nauwkeurige manier gesneden kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk voor buizen van metaal lasersnijden, maar ook voor aluminium en koper. Wil je weten of jouw klantvraag ook mogelijk is? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met 247TailorSteel. Als je wel al zeker weet dat wat jij wil laten snijden mogelijk is bij het bedrijf, kan het natuurlijk nooit kwaad om een offerte op te vragen!

247TailorSteel belooft!

247TailorSteel streeft naar uitmuntende kwaliteit en tevreden klanten. Ze beloven exact te zijn in hun uitvoeringen; het bedrijf levert nauwkeurige, vakkundige en gecertificeerde diensten. Daarnaast mag je er vanuit gaan dat 247TailorSteel werkt met smart engineering, op een efficiënte manier en natuurlijk foutloos door artificial intelligence. 247TailorSteel levert betrouwbare processen, zijn transparant en helder en betrekken klanten van A tot Z bij het proces. Je mag ervan uitgaan dat jouw opdracht met de nieuwste technieken wordt aangevlogen; het bedrijf is continu in de leer en ontwikkelt dag per dag; technologie groeit en daarmee 247TailorSteel ook! Tot slot, zoals ze zelf ook zeggen, is 247TailorSteel ‘On demand. On time’. ‘Kwaliteit maatwerk is bij 247TailorSteel de standaard’.

Populaire posts

To Top