Besparen

JEX Works – Snel en eenvoudig vacatures invullen

JEX Works - Snel en eenvoudig vacatures invullen

Het inhuren en beheren van personeel kan een uitdagende taak zijn voor bedrijven, maar met JEX Works wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd. In de vorige secties hebben we al enkele voordelen besproken, en nu zullen we verder ingaan op andere aspecten van JEX Works en hoe dit platform je tijd en geld kan besparen.

Efficiënter vacatures invullen en groter bereik

JEX Works biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om hun vacatures op het platform te plaatsen en ze onder de aandacht te brengen bij honderden aangesloten uitzendbureaus. Dit zorgt voor een groter bereik en een snellere invulling van vacatures. Het platform verbindt de databases van alle aangesloten uitzendbureaus, waardoor opdrachtgevers toegang hebben tot het grootste en meest actuele aanbod van gekwalificeerd personeel. Met slechts een paar muisklikken kunnen opdrachtgevers hun vacatures zichtbaar maken voor gecertificeerde uitzendbureaus, wat resulteert in een efficiënter wervingsproces en een kortere time-to-hire. Een bedrijf die u hierbij kan helpen is JEX.

Persoonlijke ondersteuning en naleving van wet- en regelgeving

JEX Works begrijpt dat elke opdrachtgever uniek is en specifieke behoeften heeft bij het inhuren en beheren van personeel. Daarom biedt JEX Works persoonlijke ondersteuning gedurende het hele inhuurproces. Opdrachtgevers krijgen een toegewezen Customer Success Manager die hen assisteert en ontzorgt, van de onboarding tot de werving en selectie van personeel. Deze specialisten zijn ervaren in de processen die gepaard gaan met personeelsbeheer en kunnen waardevol advies en begeleiding bieden. Daarnaast waarborgt JEX Works volledige naleving van de laatste wet- en regelgeving. Het platform werkt uitsluitend met uitzendbureaus die voldoen aan de NEN 4400-1 norm, waardoor opdrachtgevers verzekerd zijn van een compliant werkwijze en financiële risico’s en onverwachte kosten kunnen vermijden.

Transparante tarieven en kostenbeheersing

JEX Works streeft naar transparantie als het gaat om tarieven en kosten. Opdrachtgevers betalen een abonnementstarief per maand en een opslag per module, wat zorgt voor duidelijkheid en kostenbeheersing. Het ontvangen van alle kosten overzichtelijk op één factuur vereenvoudigt het administratieve proces. Door gebruik te maken van JEX Works krijgen opdrachtgevers waardevolle diensten en expertise zonder onnodige extra kosten.

Conclusie

JEX Works biedt opdrachtgevers een gebruiksvriendelijk platform en persoonlijke ondersteuning bij het inhuren en beheren van personeel. Met JEX Works kunnen vacatures efficiënter worden ingevuld en krijgen opdrachtgevers toegang tot een groter netwerk van gekwalificeerd personeel. Daarnaast waarborgt JEX Works naleving van de wet- en regelgeving en biedt het transparante tarieven en kostenbeheersing. Door gebruik te maken van JEX Works kunnen bedrijven tijd en geld besparen en zich richten op hun kernactiviteiten.

Populaire posts

To Top